Med dåligt väder på resan

Oavsett var man reser i världen eller hemma i Sverige för den delen så kan det hända att det tillstår något som gör att man inte får eller kan lämna sitt hotellrum eller vilket boende man nu har. Det kan vara ett oväder som drar fram och man absolut inte kan befinna sig utomhus. Då gäller det att man är beredd på detta.

Det sista man vill är ju att bli instängd på sitt rum om man bokat en resa till exempelvis Phuket. Då vill man ju få vistas utomhus på stränder och uppleva sevärdheter av olika slag. Om nu vädret ställer till det så att man inte får vistas utomhus så gäller det att man man hittar sysselsättning tills vädret förbättrats. Här kommer några förslag:

  • Spel är ju något som man kan sysselsätta sig med. Det kan vara bra att man tagit med sig exempelvis Yatzy för att spela detta spel. Det går ju också att prova på lite gratis slots spel på ett online casino.
  • Läsa böcker är något som många tycker är en trevlig sysselsättning. Det kan ha tagits med en del böcker som skulle lästs under flygresan hem men får nu bli en trevlig sysselsättning en regnig dag
  • Film och serier kan vara något som kan passa om man har tillgång till fritt Internet. Har man telefon eller surfplatta med sig så kan man kolla igenom någon film eller en serie i väntan på bättre väder.

Det finns alltså en hel del som man kan sysselsätta sig med under den tid som man blir inne. Vädret är ju inte något som vi kan styra över så vi får snällt acceptera att det blir som det blir och göra det bästa av vår situation.