Karon Beach

Den som tycker om härliga långa vita sandstränder med ett vatten som den blåaste sommarhimmel, kommer trivas som fisken i vattnet på Karon Beach i Phuket. Karon Beach har en alldeles egen atmosfär. Utelivet här är lugnare fast det ligger nära Patong. Många turister har redan upptäckt detta och för många svenska turister har denna strand redan blivit deras favoritstrand.

Karon Beach i Phukets hjärta erbjuder det mesta man kan önska sig på en semester. Många väljer bara att promenera, jogga eller att utöva sporter på denna vackra och rena strand. Det gäller både tidiga morgnar, eftermiddagar och svala kvällar. På Karon Beach är alltid någonting på gång.

Karon Beach ligger i nära anslutning till Kata Beach som finns bara ett stenkast bort. Den som vill festa loss har inte långt till det lite häftigare livet i Patong. Dit kommer man enkelt med en billig Tuk Tuk eller med en promenad om man känner för det.

Phuket är Thailands största ö i Andamansjön vid Thailands sydvästra kust. Medelinkomsten är här den högsta i landet beroende bland annat på en väl utvecklad turismindustri, mycket tack vare öns många vackra stränder.